Beste zwemmers en ouders,

Sinds afgelopen week zijn alle beperkende maatregelen komen te vervallen. Dit houdt in dat de kleedkamers en de douches weer gebruikt mogen worden.
We hebben jullie hier niet over geïnformeerd, omdat we het vermoeden hadden dat dit vrij vanzelf zou gaan verlopen. Nu merkte we afgelopen dinsdag toch wat onrust en daarom nu deze mail.

De kleedkamers mogen weer gebruikt worden.
Wat betekend dit voor Zwembad Binnenzee?
Binnenzee heeft een groot aantal wisselcabines, deze mogen gebruikt worden bij zowel binnenkomst als bij vertrekken uit het zwembad. Er mogen GEEN kleding en schoenen in de wisselcabines blijven liggen. Dit mag ook niet meer meegenomen worden in de zwemzaal.

Er zijn kluisjes aanwezig, denk eraan dit hier 50cent in gaat om deze op slot te krijgen. Sieraden en armbanden zijn verboden tijdens de zwemlessen, dus raden wij het af om de kleding in een kluisje te stoppen en met het polsbandje in de zwemlessen te komen. Worden de kinderen geholpen met uit en aankleden door ouders, dan kan het polsbandje van het kluisje in bewaring blijven bij de ouders, of zij nemen de tassen en schoenen mee, zodat de wisselcabines leeg zijn.

Daarnaast heeft Zwembad Binnenzee ook een aantal groepskleedkamers. De kleedruimtes mogen ook door ons gebruikt worden. In de groepskleedkamers mogen de kleding en schoenen WEL blijven hangen. Denk eraan dat wij niet verantwoordelijk zijn voor diefstaf en/op verlies. Laat dus geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers.

Let op bij het gebruik van de kleedkamers. Er zijn kleedkamers voor jongens en voor meisjes, en er zijn kleedkamers waarbij het geslacht van de ouder bepaald voor wie de kleedkamer bedoeld is. Kijk naar de bordjes op de deuren.

De douches mogen ook weer gebruikt worden.
Wat houdt dit in?

Er zijn douches die uitkomen in het zwembad bij de ondiepe groepen (doelgroepenbad). Deze worden gebruikt bij binnenkomst en vertrek van de kinderen die zwemmen in het doelgroepenbad. En er zijn douches die uitkomen bij het wedstrijdbad. Deze zijn voor de zwemmers in het wedstrijdbad. Na de lessen mag er weer gedoucht worden.

Kijken tijdens de zwemlessen.

Tijdens de zwemlessen mogen de ouders blijven om te kijken naar de lessen. Zwembad Binnenzee heeft een flinke tribune die te bereiken is via de grote trap in de centrale hal. Deze tribune kijkt uit op het wedstrijdbad. Wanneer uw kind zwemt in het doelgroepenbad, kunt u ook naar boven lopen richting de tribune. Vanaf de balustrade die richting de tribune loopt, kunt u naar het doelgroepenbad kijken. Het is ook mogelijk om buiten bij de ramen te kijken, zoals dat in de afgelopen tijd al vaker gedaan werd.  

Tijdens de lessen is het ook mogelijk om plaats te nemen in de horeca. Deze is te vinden direct rechts in de centrale hal.

Na de lessen zullen we de jonge kinderen van de eerste lesuren blijven brengen door de douches heen.

Mochten er nog vragen zijn, schroom niet, en vraag het ons. Voor ons is het ook nog uitzoeken hoe dit nu gaat verlopen. We zijn met alle strenge coronamaatregelen in Binnenzee terecht gekomen, en nu mogen we eindelijk het zwembad gebruiken zoals we dit zouden willen.

Met vriendelijke groet,
Namens het instructieteam NZRB

Stephanie vd Werken