Nieuwsupdate NZRB

Beste zwemmers en ouders/verzorgers,

Sinds enige weken zijn we weer in het zwembad aanwezig. Gelukkig hebben we de zwemlessen voor de zwemmers t/m 12 jaar weer op mogen pakken. We hopen dat het niet lang meer zal duren voordat we iedereen weer mogen verwelkomen. Zodra hier meer over bekend wordt gemaakt, stellen we u hiervan op de hoogte.

Graag willen we u informeren over de aankomende weken:

  • Dinsdag 27 april, koningsdag, is er GEEN zwemles
  • Meivakantie WEL zwemlessen. Omdat we in de afgelopen maanden al veel zwemlessen zijn verloren, hebben we besloten om tijdens de meivakantie wel door de gaan met de zwemlessen.

Zoals u mogelijk al in de verschillende krantjes heeft kunnen lezen, wordt er door de verschillende politieke partijen hard gewerkt aan het heropenen van de Schelft. NZLokaal en DOEN! doen hier hun uiterste best voor. Helaas staan niet alle partijen in de Noordwijkse gemeenteraad te springen om een beslissing te nemen over de toekomst van de Schelft. Of er in de toekomst weer een zwembad in Noordwijkerhout zal komen, is nog steeds uiterst onzeker. Natuurlijk zouden wij graag zien dat we in de toekomst weer in Noordwijkerhout de zwemlessen kunnen verzorgen.

Om het belang van een zwembad in Noordwijkerhout duidelijk te maken is er een petitie gestart.
We vragen u om deze ook te tekenen. Gebruik hiervoor deze link: https://petities.nl/petitions/de-schelft-terug-in-noordwijkerhout?locale=nl

Fijne koningsdag gewenst, en tot volgende week in het zwembad.