Start zwemseizoen NZRB 2021-2022

Beste zwemmers en ouders,

Wij hopen dat iedereen van zijn zomervakantie heeft genoten.
Aankomende week gaan de scholen weer beginnen, en dat betekent dat wij het zwemseizoen ook weer kunnen starten. Het is voor ons nog steeds niet mogelijk om zelf het zwembad te kunnen huren vanwege ruimtegebrek in zwembad Binnenzee. Maar we zijn des te dankbaar dat we ook dit seizoen het zwembad mogen delen met de Noordwijkse Reddingsbrigade.

Aanstaande dinsdag beginnen we met een bijscholingsavond voor de instructieleden in samenwerking met het team van de Noordwijkse Reddingsbrigade. Vanaf dinsdag 7 september zien we alle zwemmers graag weer in het zwembad en kunnen we beginnen met de lessen. Iedereen komt in hetzelfde lesuur waar deze voor de zomervakantie ook in zat.

De beperkende maatregelen die voor de zomervakantie van kracht waren, zijn nu nog steeds niet verandert. Denk hier dus alstublieft aan.

  • Geen ouders mee in het zwembad
  • Kom naar het zwembad met je zwemkleding al aan
  • Volg de aangegeven looproute door het zwembad en de kleedcabines

Zodra hier veranderingen in zijn, laten we dit aan iedereen weten. We zullen ook meer gebruik gaan maken van onze website. Nieuwsupdates en het activiteitenrooster zullen hierop geplaatst worden. Heeft u nog vragen, dan horen we dit graag.

Wij hebben er weer zin in!! We hopen jullie ook. Tot dinsdag 7 september.

Met vriendelijke groet,
Namens het hele instructieteam NZRB